Kiviharrastajat ry Lohja

Arkisto

Kilpailutoiminta

 

Valokuvakilpailu syksy 2012
"Lohjan kivimaisema"

Aiheena on Lohjan kivimaisema. Kuva voi olla peräisin miltä ajalta tahansa Lohjan seudulta, kunhan kuvan pääosassa on kivi.

SÄÄNNÖT

Kuvan tulee olla kilpailijan itsensä ottama. Kilpailuun saa osallistua enintään kahdella kuvalla, molemmat kuvat erillisiin kirjekuoriin.

ARVOSTELU

Kilpailussa arvostellaan mm. kuvan ideaa, sommittelua, taiteellisuutta ja valokuvan laadukkuutta.

TUOMARIT

Tuomareina toimivat Milla von Konow ja Risto Jokinen.

Kunniakirja

Tulokset ja tuomareiden lausunnot

1. palkinto

Antti Haataja - Syyspäivä

Teknisesti hallittu, terävyys: SYVÄTERÄVYYS hallittu komeasti, valotus kohdallaan. Aiheen mukainen lohjalainen maisema, kun tehdaskin näkyy. Lohjan matkailumainokseen! Sommittelu toimii hyvin kivi etualalla, tehdas taustalla tekee syvyysvaikutelmaa ja dynamiikkaa kuvaan. Vedostus onnistunut.

Syyspäivä

2. palkinto

Ani Tuomaala-Kopola - Kievarinmäen kiviaita

Hyvä, että kuvaaja on kääntänyt kameran pystyyn. Maisemakuvakin voi olla myös pystykuva! Terävä ja kauniit värisävyt. Etualalla pystyssä olevan oksan olisi voinut poistaa tavalla tai toisella. Vuodenaika tuo kivasti kivet esille. Kaunis!

Kievarinmäen kiviaita

Jaettu 3. palkinto

Ani Tuomaala-Kopola - Kivet keskiössä

Hienot liikenneympyrät ansaitsee tulla kuvatuksi. Sopii kilpailun teemaan myös tällainen ihmisen asettelema kiviteos. Hyvin rajattu kuva, niin että näkee, että se on osa tiemaisemaa, Terävyys hyvä. Sommittelu hyvä.

Kivet keskiössä

Jaettu 3. palkinto

Tuula Pouta-aho - Törmä

Hienon laaja pinta-ala louhosta. Upea lohjalainen aihe. Kuvasarjallekin olisi hyvä aihe. Pehmeä pilvinen valo tuo struktuuria esille. Puut antavat mittakaavaa. Terävä!

Törmä

Kunniamaininta

Karitta Laitinen - Ämmän uunin urat

Hieno maisema, kuvan rajaus hyvä, kauniita herkkiä kiven värisävyjä. Hyvä, että vesikin näkyy. Kiinnostava kivimaisema, erikoisuus Lohjalla. Olisi hyvä aihe matkailuesitteeseen. Hiukan epäterävyyttä.

Ämmän uunin urat

Alkuun

Takaisin